0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Bravuris 5HM - літня новинка від Barum

17.01.2019 [HTML]

На початку 2019 року компанія Barum представила новинку лінійки Bravuris. Нова модель отримала назву Bravuris 5HM і є продовженням Bravuris 3HM.

Коротке порівняння

Малюнок у Bravuris 5HM зберіг асиметричний дизайн і спрямованість. В іншому ж він повністю інший. Кут нахилу поперечних канавок по відношенню до поздовжніх змінився, ставши більш гострим. Центральне ребро обзавелося більш вираженими канавка, в порівнянні з ламелями на старій моделі. Та й плечова зона змінила свій вигляд повністю.

Розмірний ряд

У новій моделі трохи змістилися розміри покришки. Якщо 3HM починалася з 14 дюймів, то новинка починається з 15. Але зсув відбулося і в кінці списку розмірів. 3HM закінчувалася на 20 дюймах. Нова модель закінчується на 21 дюймі. Кількість типорозмірів так само зросла з 46 у старій моделі до 73 у новій.

Також варто згадати, що 12 розмірів в межах 15 дюймів у Bravuris 5HM випускається у вузькому виконанні. Всі інші типорозміри широкі. Це зроблено для максимальної оптимізації характеристик для всіх розмірів.

Особливості протектора

Новий малюнок

Bravuris 5HM виготовлений з високоміцного компаунда із застосуванням нових полімерних технологій. Але тільки лише поліпшеного складу недостатньо для ефективного підвищення характеристик. Новий дизайн рисунка дозволяє оптимізувати розподіл жорсткості і рівномірний тиск в зоні контакту з дорогою.

Запатентовані технології

Склад, що містить останнє покоління кремнієвих складових покращує опір коченню, і підвищує зчеплення з дорогою. Також цьому сприяє запатентована конструкція закритих боковин з обох сторін. Чітко вивірене розташування прорізів контролює жорсткість малюнка в поворотах, забезпечуючи повний контроль і керованість автомобіля.

Повітряні потоки

Під час експлуатація покришки нагріваються. Це призводить до деформації, зменшення плями контакту і нерівномірного зносу. Новий дизайн рисунка створений таким чином, щоб максимально ефективно охолоджуватися повітряними потоками. У поєднанні з термостійким складом, це підвищує стійкість до деформації.

Характеристики покришки

При розгляді порівняльної діаграми, відразу помітно, що упор був зроблений саме на довговічність покришки. З усіх характеристик трохи гірше стали показники аквапланування. Всі ж інші характеристики, хоч в деяких випадках не значно, але стали краще.

У компанії Barum настільки пишаються тим, чого вони змогли добитися в Bravuris 5HM. З новою покришкою, Barum довела, що HM, «high mileage» - «великий пробіг», в назві моделей не просто так. Вони навіть нанесли на боковину шини дорогу, закручену в символ нескінченності.

РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×