0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Огляд літньої новинки 2019 року Viking ProTech NewGen

10.01.2019 [HTML]

Напередодні літнього сезону 2019 року компанія Viking випустила продовження в лінійці ProTech.

Порівняння поколінь

Нова покришка ProTech NewGen, так само як попередниця ProTech HP має асиметричний малюнок протектора. Однак модельний ряд у новинки трохи менше. У порівнянні з HP, яка починалася з 14 і закінчувалася 20 дюймами, ProTech NewGen можна придбати в розмірах від 15 до 19 дюймів з шириною від 185 до 255.

Особливості розмірів

Залежно від ширини покришки, малюнок трохи змінюється. У вузьких моделей 3 поздовжні канавки, а у широких 4. Крім цього трохи змінюється спрямованість бічних відвідних канавок і ламелей. Це ретельно вирахуване, перевірене в безлічі внутрішніх тестів рішення дозволяє ефективно відводити воду з плями контакту.

Що нового

Сам малюнок, в порівнянні з попереднім поколінням, зазнав значних змін. Якщо дивитися на нову модель з технічної точки зору, то вузький з широким протектором об'єднує загальний дизайн і склад, але розташування, чергування, напрямок канавок і ламелей у них відрізняється не просто так. Це дозволяє зберігати необхідну твердість і стабільність малюнка при гальмуванні на вологій і сухій поверхні.

Новий склад із застосуванням збагаченого діоксидом кремнію, а також нова полімерна технологія підвищують зносостійкість. Це вплинуло не тільки на термін служби покришки, але ще торкнулося її економічності, за рахунок поліпшеного опору коченню.

Характеристики

Якщо подивитися на порівняльну діаграму, то можна помітити, що упор був зроблений на екологічну складову. Адже якщо покришка зношується довше, значить її потрібно міняти рідше. Це зменшує забруднення при виробництві і при утилізації. Підвищений опір коченню теж зменшує кількість шкідливих викидів автомобіля за рахунок меншого використання палива.

Але зроблено це було не на шкоду всьому іншому. Хоча показники аквапланування і керованості залишилися практично такими ж, гальмівні характеристики стали краще. Особливо на мокрому асфальті.

РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×