0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Спортивна новинка літа 2019 від Bridgestone - Potenza S007A

07.02.2019 [HTML]

Майже 10 років минуло з моменту виходу Potenza S001 і ось для літнього сезону 2019-го року Bridgestone випускає продовження в цій лінійці під назвою Potenza S007A.

Новий дизайн

Якщо порівнювати малюнок протектора попередньої моделі з новою, то різниця видна неозброєним оком. Він став більш однорідним. Пропали глибокі округлі бічні канавки. Поздовжні ребра жорсткості стали практично монолітними. Хоча в попередній моделі центральне ребро теж було цільним лише з невеликими ламелями, але все ж бічні ребра були більш порізаними борозенками.

Розмірний ряд

Так як Potenza S007A виходить виключно в широких розмірах, малюнок не змінюється, а центральне ребро жорсткості, як на деяких вузьких моделях, завжди на місці. Це дозволило інженерам оптимізувати характеристики покришки саме під таке розташування канавок і ребер жорсткості. Але повернемося до розмірів. Новинка доступна в 80 розмірах від 16 до 21 дюйма і з шириною від 205 до 285.

Нововведення

А тепер повернемося до оптимізації характеристик, яких домоглися інженери Bridgestone. Практично всі зміни були спрямовані на збільшення керованості і чуйності.

Малюнок плечової зони, розташування бічних канавок під меншим кутом, збільшення жорсткості як центрально ребра, так і самої покришки в цілому, за рахунок додавання в багатошарову структуру спеціальних вставок. Навіть зміни арматури в бортовому кільці, все це було направлено на збільшення передбачуваності і чуйності на будь-які маневри під час руху.

За рахунок змін малюнка протектора була збільшена пляма контакту, що в свою чергу так само підвищує і безпеку при водінні. Від таких кардинальних, на перший погляд змін, не постраждали і інші характеристики, такі як відведення води і аквапланування. Гальмівний шлях на мокрій поверхні став коротше.

Хоча зведеної діаграми порівняння характеристик старої моделі з новою компанія Bridgestone не показуэ, виходячи з наданих матеріалом можна зробити висновок, що у них вийшло відмінне продовження старої лінійки спортивних покришок.

РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×