0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Ремонт шин та дисків

Ремонт шин та дисків


Питання ремонту шин і дисків з гарантією якісно виконаних робіт, актуальний для багатьох водіїв. Знання, досвід, наявність необхідного інструменту та обладнання дозволяють нашим майстрам якісно проводити ремонтні роботи шин і дисків на високому професійному рівні.

Види ремонтних робіт шин і дисків

Ремонт коліс прийнято поділяти на ремонт дисків і ремонт шин.

Серед пошкоджень шин, що підлягають ремонту, виділяють:

  • проколи
  • невеликі порізи
  • розруби
  • шишки
  • обширне вздуття боковини та ін.

До ремонту дисків (правка легкосплавних дисків, прокатка штампованих (залізних) дисків) відносять:

  • деформація внутрішньої або зовнішньої полки диска
  • деформація закраїни диска.

Якщо Ви зіткнулися з необхідністю проведення ремонту шин і дисків, радимо відвідати сервіс «Твоя Шина» в своєму місті.

Переваги ремонту шин в «Твоя Шина»

В «Твоя Шина» працюють досвідчені фахівці, які оцінять тип ушкоджень і ухвалять рішення щодо оптимального варіанту проведення ремонтних робіт.

Точність і технологічність

 

Для ремонту складних і великих пошкоджень шин застосовується технологія гарячої вулканізації з використанням спеціального обладнання.

Це дозволяє в автоматичному режимі підтримувати не тільки всі параметри процесу вулканізації, а й забезпечувати геометричну точність прилягання ремонтних матеріалів в місці пошкодження.

На відміну від використання звичайного вулканізатора деформація самих боковин покришки після завершення робіт не відбувається. Це особливо важливо для подальшої експлуатації низькопрофільних високошвидкісних шин.

Висока надійність

 

Спеціальні армовані пластирі і клеючі засоби застосовуються для ремонту проколів і невеликих порізів. Така технологія гарантує 100% герметичність і експлуатаційну надійність в місцях ремонту покришки.

Всі роботи по ремонту шин виконуються в строгому дотриманні технологій ремонту, наданих виробниками спеціалізованого обладнання та матеріалів.

Пам'ятайте, що не всі пошкодження шин ремонтопрігодни, тому варто остерігатися майстрів в сторонніх сервісах, які готові «відремонтувати» все, що завгодно на шкоду Вашої безпеки!


Переваги ремонту дисків в «Твоя Шина»

Часто при пошкодженні шини відбувається деформація диска, тому сервіс «Твоя Шина» готовий:

  • до комплексного і оперативного вирішення проблеми, що виникла
  • відновити заводські параметри на потужному гідравлічному дископравильному верстаті в разі якщо литий диск після удару не має тріщин, сколів і зберіг цілісність конструкції. Така робота виконується виключно досвідченим і професійним співробітником сервісу.
  • відновити початкові геометричні параметри кола легкосплавного диска із застосуванням мікрометра, що дозволяє точно контролювати сам процес ремонту.

Прокатка штампованих (залізних) дисків

 

Прокатка штампованих (залізних) дисків відбувається на окремому верстаті. Сама технологія прокатки залізних дисків досить складна і вимагає високої кваліфікації майстра, так як порушення технології ремонту може призвести до псування диска і неможливості його експлуатації.

Для відновлення заводських параметрів застосовується прокатка диска. Порушити заводські параметри може розкочування диска, яку деякі використовують, наприклад, для збільшення діаметра окружності.


Додаткові послуги

Для всіх водіїв, які відвідують сервіс «Твоя Шина», передбачений додатковий набір безкоштовних послуг, включаючи програму перевірки шин для безпеки водіння. 
Приємним бонусом для постійних клієнтів також буде дисконтна система, що дозволяє отримати додаткову знижку на товари та послуги.

Гарантія якісно виконаних послуг

Гарантією якісно виконаних робіт є:

  • єдині стандарти і правила в шинних центрах «Твоя Шина»
  • регулярне навчання новим видам і технологій ремонту шин і дисків, яке проходять усі фахівці шиномонтажних дільниць.
  • щомісячні додаткові внутрішні перевірки якості послуг, що надаються і стандартів обслуговування клієнтів


РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×