0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Безкоштовна програма перевірки шин та дисків

Безкоштовна програма перевірки шин та дисків

Щоб шини ходили довго скористайтеся програмою БЕЗКОШТОВНОЇ ПЕРЕВІРКИ шин і дисків, діючу в мережі шинних центрів «Твоя Шина - Pole Position». У програму входить ряд безкоштовних послуг з підтримки коліс вашого автомобіля в ідеальному стані.

Подбайте про свою безпеку

Пройдіть повний огляд коліс щоб не допустити виникнення будь-якої їх несправності. Це абсолютно БЕЗКОШТОВНА комплексна послуга, до якої входить:

Зняття коліс для виявлення пошкоджень на внутрішньому їхньому боці

Перевірка правильності балансування коліс

Перевірка стану кріплення коліс

Перевірка цілісності гумових вентилів


Продовжіть термін служби ваших шин

Ми дбаємо про стан ваших шин і тому розробили пакет БЕЗКОШТОВНИХ послуг.Завдяки їм ви завжди будете впевнені в тому, що ваші шини не підведуть вас в дорозі. Все що потрібно зробити - заїхати в один шинних центрів мережі «Твоя шина» і скористатися будь-якою з послуг:

ПОДКАЧУВАННЯ ШИН
Відновлення необхідного тиску в шинах

O2 / N2
Перекачування шин повітрям або азотом

Перевірка глибини протектора

Перевірка стану запасного колеса


Перевірка дисбалансу коліс

Перевірка рівномірності зносу внутрішньої і зовнішньої сторін протектора

Підтяжка\Перевірка колісних кріплень

Примірка шин і дисків


Підтримуйте правильний тиск в шинах

Перевіряйте тиск в шинах свого автомобіля не рідше 1 разу на місяць. У разі відхилення від норми вирівняйте його до рекомендованого значення, що можна зробити самостійно або скористатися безкоштовною послугою. Це дасть вам можливість:

  • збільшити термін експлуатації шин
  • добитися належної керованості автомобілем
  • знизити витрату палива
  • поліпшити показники комфорту їзди
  • забезпечити безпеку пересування

Коли шини не докачени збільшується витрата палива, а термін їх служби скорочується. І чим більше відхилення тиску вниз від норми, тим гіршими стають експлуатаційні характеристики покришки.

  • При заниженому тиску на 0,2 бар витрата палива зростає на 1%, а термін служби стає меншим на 10%
  • За росходженням в 0,4 бар нижче рекомендованої позначки, витрата палива підніметься на 2%, при цьому шина прослужить на 30% менше за встановлений термін.

Пам'ятайте, правильний тиск в шинах дозволить поліпшити показники зчіпних властивостей з дорожнім полотном.

Слідкуйте за рівнем зносу протектора

Проводьте регулярні заміри глибини протектора. Робіть це не рідше 1 разу на місяць. Так ви зможете своєчасно виявити критичний рівень зносу і вжити необхідних заходів щодо подальшої експлуатації шин і тим самим підвищите безпеку пересування на вашому транспортному засобі.

Результати тестів одного з авторитетних німецьких видань показали, як змінюється довжина гальмівного шляху зі зменшенням глибини протектора.

Так при залишкових 3 мм висоти протектора, довжина гальмівного шляху автомобіля «виросте» на 9,5 метрів в порівнянні з новими шинами.

А коли висота протектора знижується до 1,6 мм, довжина гальмівного шляху «виросте» до 18,6 м при початку гальмування на швидкості 44 км/год. Ця дистанція дорівнює приблизно довжині 4 автомобілів.


Перевіряйте надійність кріплення коліс

Проводьте періодичну перевірку затягування колісних кріплень. Для забезпечення надійності, підтяжку кріплень краще проводити за допомогою спеціального динамометричного ключа. З його допомогою стане можливим створення необхідного зусилля затяжки, в залежності від типу кріплення з'єднання з урахуванням кроку різьблення.

Пам'ятайте про необхідність здійснювати обов'язкову перевірку затягування після сезонної зміни шин і особливо важливо після установки нових дисків або при заміні фурнітури.

Слідкуйте за станом запасного колеса

Хоч запасне колесо і використовується вкрай рідко все ж знадобиться воно може в найвідповідальніший момент. І не піклуючись про стан запасного колеса ви ризикуєте опинитися в досить скрутній ситуації, коли справа доходить аж до виклику евакуатора.

Пам'ятайте, запасне колесо завжди має бути готове до використання.

Скориставшись безкоштовною перевіркою запасного колеса в будь-якому шинному центрі «Твоя шина» ви уникнете зайвих грошових і часових витрат.

РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×