0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Bridgestone Turanza T005: огляд літньої шини

29.01.2019 [HTML]

Компанія Bridgestone розпочала масове виробництво нової літньої шини Turanza T005.

Дана модель відноситься до лінійки шосейних шин і призначена для установки на легкові автомобілі, а також автомобілі з приводом 4х4.

T005.jpg

Це новий флагманський продукт Bridgestone, який поєднує в собі все, що водії очікують від літньої шини преміум-класу.

Серед основних переваг - відмінне гальмування та маневреність.

Модельний ряд Turanza

Модель T005 є наступником Turanza T001 EVO. Вперше новинка була представлена на виставці в Греції у 2017 році.

Високі експлуатаційні характеристики були підтверджені в ході незалежного тестування авторитетною організацією TÜV SÜD. У випробуваннях, які проводилися на полігоні ATP Papenburg, були задіяні 4 основні конкуренти у розмірі 205/55 R16 91V.

TÜV SÜD.png

Результати тестів

Гальмування на мокрому асфальті

укр-Торможение-на-мокром.jpg 

Поперечне прискорення

укр-Ускорение.jpg 

Основні особливості

Turanza T005 - це туристична шина далекого прямування з асиметричним малюнком протектора, що гармонійно поєднує в собі комфорт, безпеку та високу продуктивність.

Поведінка

на мокрому покритті

Ефективна дренажна система, що складається з центральних окружних каналів, численних ламелей, бічних розрізів, а також широких водовідвідних канавок, розташованих в плечовій зоні, підтримує керування транспортним засобом у вологих умовах.

Вода максимально швидко виводиться із зони контакту, запобігаючи акваплануванню в дощову погоду.

Висока

зносостійкість

Оптимізована структура каркаса і склад гумової суміші додають шині необхідну твердість і продовжують термін її служби. Запатентований полімер Bridgestone (NanoPro-Tech ™) з високим вмістом кремнезему робить шини довговічними, а опір коченню знижується до мінімуму.

Це призводить до значно більш низької витрати палива і к більш комфортній, тихій їзді.

Чудова

керованість

Оптимізація каркаса, зміна рецептури гумосуміші сприяли збільшенню зносостійкості на 11% в порівнянні з моделлю попереднього покоління.

Інноваційний підхід до технологій, застосований шинниками Bridgestone, турбота про безпеку, дають можливість водіям продовжувати рух і контролювати ситуацію, не залежно від умов водіння.

turanza.jpg
turanza_2.jpg
tur2.jpg

Дизайн

Новинка отримала новий малюнок протектора. Це вдосконалений дизайн, який поєднується з кращим в своєму класі маркуванням ЄС: зчеплення на мокрій дорозі та опор коченню - А/А.

За словами керуючого директора зі стратегії продуктів і рішень в Bridgestone EMEA, Якоба Роншолта, нова Turanza T005 є основним продуктом компанії і має значно високий попит. Її розробка - це результат ретельного аналізу потреб споживачів.

Поведінка

на сухій дорозі

Асиметричний протектор забезпечує плавний поворот на сухих поверхнях, більш короткий гальмівний шлях і навіть більш безпечний рух по мокрій дорозі.

Міцні бічні стінки з оптимізованими точками тиску покращують передачу потужності двигуна на дорогу і забезпечують швидке реагування шини на рухи керма і гальмування.

Комфорт

Для підвищення комфорту була впроваджена технологія B-Silent®. Резонанс, який створюється вібрацією повітря в повітряній частині шини, зменшився. Тому внутрішній шум в салоні в порівнянні зі звичайними шинами знизився без шкоди для ходових якостей і динаміки шини.

Не випадково, нова японська шина була обрана в якості первинної комплектації автовиробниками відомих брендів BMW, Audi, Lexus, Toyota, VW, Opel, Ford та інші.

Типорозмірний ряд

Модельний ряд Turanza T005 в 2019 році забезпечить майже повне покриття попиту на туристичні шини. Це понад 140 розмірів для дисків діаметром від 14 до 21 дюйма.


РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×