0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Новинка на ринку України - літня екологічна покришка Kumho Ecowing ES31

24.01.2019 [HTML]

Покришка Ecowing ES31 прийшла на зміну Ecowing ES01 яка вийшла в далекому 2012-му році. Хоча новинка вийшла в світ в 2018-му році, на ринок України Ecowing ES31 дісталася в 2019-м. Ми зараз не будемо обговорювати політику поширення товару, нехай це залишиться на совісті Kumho Tyre, але не поговорити про новинку не можна.

Загальні риси

Обидві покришки відносяться до еко сегменту. У обох покришок зберігається не симетричний малюнок протектора. Навіть через 8 років, загальні риси дизайну простежуються. Такі ж похилі, з невеликим округлим вигином, ламелі і канавки. Такі ж візерунки плечової зони. Але це не означає, що за 8 років інженери Kumho не змогли придумати нічого нового. Все приховано в дрібних, а іноді не помітних, деталях.

Нововведення

З нововведень, яких не видно оку, змінили склад резиносуміші. Поліпшили технологію, яка використовує силіку. До складу гуми додали більше дрібнодисперсний кремнезем і застосували смоли. Які смоли, в якому співвідношенні і як, залишається таємницею виробництва. Але все це підвищило одночасно зчіпні характеристики, зносостійкість покришки і поліпшило стійкість до кочення.

Малюнок протектора

Асиметричний рисунок, який зберігся впродовж років, дозволяє мати високі зчіпні властивості при здійсненні маневру під час будь-яких погодних умовах. Ребра з правильним розташуванням канавок і чергуванням їх з ламелями одночасно зберігають необхідну жорсткість покришки без шкоди для інших характеристик.

Боковина протектора отримала спеціальні поглиблення, які дозволяють краще відводити тепло. Цьому також сприяє хвилеподібний малюнок. Покришка здатна досить швидко охолодитися в момент максимального навантаження, що в свою чергу зменшує її деформацію і знос.

Відведення води з плями контакту здійснюється за рахунок широких поздовжніх канавок. Центральне ребро, яке з'являється у більш широких моделей, додаючи не тільки ще одну поздовжню канавку для відводу води, але також дозволяє зберегти характеристики покришки, включаючи стійкість і жорсткість.

За екологію

На бічній частині шини, крім технічної інформації та назви моделі, можна помітити яскраво виражений візерунок у вигляді сот. Таким чином інженери і дизайнери Kumho хотіли підкреслити екологічну спрямованість Ecowing ES31. Вони домоглися цього не тільки за рахунок менш шкідливих матеріалів, але і за рахунок властивостей самої покришки.

Підвищення зносостійкості дозволить цій шині прослужити довше, а значить вона пізніше потрапить на утилізацію. Підвищення опору коченню направлено на економію палива, а значить на зменшення викидів в атмосферу шкідливих речовин. Звичайно все це було досягнуто не в збиток інших характеристик, таких як гальмування на сухій або мокрій поверхні. Адже екологія, це правильно, але безпека понад усе.

РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×