0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Огляд літньої шини Continental EcoContact 6

08.01.2019 [HTML]

Компанія Continental запустила в масове виробництво нову літню шину EcoContact 6.

Завдяки вдосконаленому компаунду GreenChili, дана модель має більшу ходимість та економічність.

EcoContact6_3Riller_30Gradansicht_5k_V02.jpg

Переваги шини

Шосте покоління автошини EcoContact перевершує попередню версію більш точною керованістю, коротшою гальмівною дистанцією. У неї на 15% нижче опір коченню і на 20% більше пробіг.

Новий високотехнологічний продукт вже отримав схвалення 12 автовиробників, які дали свій дозвіл на заводську установку. Хоча спочатку модель розроблялася для вторинного ринку, але найближчим часом може бути включена в заводську комплектацію.

EcoContact6_3Riller_Frontansicht_dunkler_5k_V02.jpg
thumbnail.jpg

В ході розробки інженери Continental приділили велику увагу ретельному вивченню кожного компонента, що входить до гумосуміші. Це дозволило знайти шляхи для оптимізації продукту.

Були перероблені інгредієнти компаунду, що дозволило більш збалансовано їх перерозподілити. Це збільшило зчеплення полімерів і зменшило деформацію шини в ході руху.

Скоротився опор коченню, і, як наслідок, зменшилася витрата палива.

До складу гумосуміші були додані спеціальні добавки, які дозволили краще адаптуватися плямі контакту до дорожнього покриття. Гальмівні зусилля стали передаватися більш ефективно. Внаслідок поліпшеного контакту з дорогою, знизилася пробуксовка коліс та збільшився загальний пробіг.

Малюнок протектора

З огляду на те, що ширина покришки може бути від 145 до 315 міліметрів, виробник передбачив різну кількість ребер. Так, для хорошого зчеплення з дорожнім полотном та точної керованості на протекторі може розташовуватися від 3 до 5 ребер.

Continental-EcoContact-6.jpg

Завдяки розгалуженій дренажній системі під час руху під дощем вода буде ефективно виводитися, тим самим знижуючи ризик виникнення аквапланування. Центральні ребра при цьому направляють воду по канавкам, розташованим в зоні контакту. А канавки, що знаходяться в плечових зонах, розсіюють воду назовні.

EcoContact6-Front-view-(png).jpg

Таким чином, досягається поліпшене зчеплення на мокрій дорозі. Для цього плечові зони мають закруглені кути. Скошені грані канавок забезпечують кращий дренаж та додаткове зчеплення.

У поєднання з асиметричним протектором покришка отримує стійкість при проходженні поворотів та кращу керованість.

Для оптимального водіння на сухій дорозі виробник використував практику спортивних шин.

Розмірний ряд

Випуск EcoContact 6 планується в 112 типорозмірах в діапазоні 13-22 дюйма з індексом швидкості до 300 км/год (Y).

EcoContact6_5Riller_Seitenansicht_5k_V01.jpg


РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×