0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Огляд літньої шини Gislaved Ultra Speed 2

15.01.2019 [HTML]

В кінці 2018 шведські шинники представили нову літню шину сезону 2019 року - Gislaved Ultra Speed 2. Дана модель є другим поколінням літніх шин Ultra Speed, які виробляються з 2012 року.

Gislaved-US2.jpg

Переваги

Обидві моделі, хоч і відрізняються зовні, але мають досить схожий дизайн. Інженери зберегли в покришці асиметричність, округлі плечові блоки. Їх масивність забезпечує хорошу стійкість при здійсненні маневрів.

Gislaved-UltraSpeed-2-and-UltraSpeed.jpg

Новинка розрахована на середні і компактні автомобілі, а також позашляховики.

З Ultra Speed 2 виробник обіцяє краще зчеплення з дорогою, і точне управління на мокрій дорозі навіть на високих швидкостях.

Дану модель відрізняє:

  • Висока керованість
  • Надійність
  • Комфортність
  • Висока зносостійкість

Основні характеристики

ultraspeed-2-product-tab-technical-details-article-1-picture-1.jpg

Завдяки оптимізованому дизайну протектора, тиск рівномірно розподіляється по всій плямі контакту з дорожньою поверхнею. Це сприяє більш точній керованості, коротшій гальмівній дистанції на сухих дорогах та поліпшеному водінню на звивистих.

ultraspeed-2-product-tab-technical-details-article-2-picture-11.jpg

Розгалужена мережа дренажних каналів, рівномірно розташованих по всьому протектору, забезпечує хороше водорозсіюванню. Ці численні канавки різної форми в поєднання з окружними каналами покращують гальмування і зчеплення на мокрій дорозі.

ultraspeed-2-product-tab-technical-details-article-3-picture-1-data.jpg

Технологи Gislaved приділили велику увагу вдосконаленню гумосуміші. Протектор, збагачений діоксидом кремнію та спеціальними полімерами, має більш тривалий термін служби автошини та знижений опір коченню.

укр-gislaved-diagr1.jpg

Діаграма продуктивності

На представленій діаграмі виробник вказав, що основні експлуатаційні характеристики в шині другого покоління покращилися від 2 до 10%.

Розмірний ряд

Випускати Gislaved Ultra Speed 2 планують у 46 типорозмірах, в тому числі для SUV - 5, з шириною шини 188-255 мм та діаметром 15-19 дюймів. При цьому новинка буде мати індекс швидкості T-Y (до 190-300 км/г).

Більше половини типорозмірів - це посилені шини, з індексом навантаження вище, ніж у шин такого ж типорозміру (XL).

Приблизно така ж кількість покришок - це шини із захистом обода диска (FR).

Gislaved-Ultra-Speed-2-Side-4-groove-Print-(png).jpg


РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×