0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Огляд зимової новинки Continental VikingContact 7

06.11.2018 [HTML]

Це оновлення лінійки фрикційних скандинавських покришок Continental представила ще на початку цього, 2018-го, року. І ось, перед зимовим сезоном 2018-19 ця шина надійшла в продаж.

Абсолютно новий протектор

VikingContact 7 є прямим продовженням ContiVikingContact 6, але відразу видно відмінності малюнка протектора. У новій моделі Continental відійшли від асиметричного малюнка, але зберегли спрямованість. Новий малюнок протектора, який формується за рахунок діагональний відвідних канавок, краще справляється з водою і кашею зі снігу та бруду, ефективніше відводячи їх із зони контакту з дорожнім покриттям.

Ламелі і склад гуми

Так само покращилися гальмівні характеристики. Покришка має високу щільність ламелей особливої форми з різною товщиною (3D Trapez Sipes), які при гальмуванні формують величезну кількість крайок «вгризаючись» в дорожнє покриття. Резиносумішь теж була змінена з упором на суворі умови. Шина VikingContact 7 віготовляється з еко суміші на основі ріпакової олії з великим відсотком вмісту діоксиду кремнію (Active Grip Silica). Завдяки цій суміші і поліпшується зчеплення шини з зимовою дорогою.

Інші характеристики

Крім поліпшення гальмівних характеристик і взаємодії з водою на дорозі, було підвищено опір коченню. Якщо порівнювати попереднє покоління з новим, діаграма виглядає наступним чином:

Інші технології

VikingContact 7 представлений в 94 типорозмірах від 14 до 20 дюймів. Але не всі покришки будуть однакові. І мова зараз йде не про індекс швидкості або навантаження. У деяких типорозмірах будуть застосовуватися додаткові технології, такі як:

ContiSeal

Технологія «самогерметезаціі» шини. Усередині покришки наноситься спеціальний шар, який заповнює собою проколи до п'яти міліметрів, перешкоджаючи швидкої втрати тиску.

SSR

Посилена боковина, яка дозволяє проїхати до 80 кілометрів при досить високій швидкості, до 80 км/год, на покришці, що повністю втратила тиск через прокол.

ContiSilent

Спеціальна вставка на внутрішній поверхні шини, яка поглинає вібрацію, що в свою чергу знижує шум при експлуатації.

РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×