0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера 0800 303 336 Безкоштовно з будь-якого номера (067) 209-21-12 (050) 361-91-31 Боти для запису на сервіс Telegram Bot
TshinaBotViber Bot
УКР РУС  УКР 

Співпраця "Твоя шина" з Nokian Tyres

12.07.2021 Співпраця "Твоя шина" з Nokian Tyres

Торгово - сервісна мережа шинних центрів "Твоя Шина" офіційно стала дилером шин ТОВ "Nokian Tyres".

Наш асортимент поповнюється найпопулярнішими зимовими моделями ТМ Nokian. Познайомитися з ними і відразу придбати можливо прямо в магазині, наші досвідчені менеджери допоможуть і дадуть відповідь на всі Ваші запитання.

Сертификат официального дилера Nokian Tyres

Nokian Tyres

Найпівнічніший виробник, який займає лідерські місця серед інших виробників шин. Допоміг вибитися в лідери, не тільки скандинавський суворий клімат, але і постійна модернізація - як технології виготовлення, так і віртуального тестування продукції, що випускається. На сьогоднішній день Nokian Tyres сильний бренд. Компанія впевнено себе почуває на ринку Північної Європи і України. Вектор зростання - центральна Європа і Північна Америка. Рівень якості продукції, що випускається, відповідає високим стандартам не тільки чинним світом, але введеними самою компанією Nokian Tyres для того, щоб робити тільки високоякісний продукт.

Топ шин цієї зими від Nokian Tyres

Hakkapeliitta R3

Hakkapeliitta R3


Нешиповані шини з направленим симетричним малюнком протектора. Прийшли на заміну моделі Hakkapeliitta R2. Вдосконалений дизайн малюнка гарантує відмінний відвід води і сніжної каші. Завдяки такому інженерному задумом шина має великі зчіпні властивості, що дозволяє скоротити гальмівний шлях на цілих 6%. Макроблоки протектора виконані зі спеціальними заглибленнями, що мають гострий край на зразок пазурів, допомагає якісно зачепитися за слизьку дорогу і майстерно розбиває підталий сніг.

Hakkapeliitta R3 SUV

Hakkapeliitta R3 SUV

Виконано для більш суворих представників автомобільного ринку - позашляховиків. Малюнок протектора і склад резиносуміші залишається схожим з попередньою моделлю легкового виконання. Дана ж модель виконана з посиленням боковини, щоб при русі по бездоріжжю залишатися в цілому і надійному стані.

Nordman RS2

Nordman RS2

Нешиповані шини призначені для дійсно суворих умов експлуатації. Вони впевнено себе ведуть, як на міських дорогах, так і спокійно почуваються на бездоріжжі. Завдяки протектору, виконаному в скандинавському стилі, з глибоким рельєфним малюнком і великою кількістю зацепних крайок, які створюють стійку і передбачувану поведінку на засніженій і зледенілій дорозі.

Nordman RS2 SUV

Nordman RS2 SUV

Шина розрахована на екстремальні умови експлуатації. Позашляховик, оснащений такими шинами, з легкістю долає суворе бездоріжжя. Ударозміцнена посилена боковина і масивні блоки в плечових зонах створюють стійкий і безпечний рух.

Nordman RS2 / SUV - флагмани зимового сезону в середньому ціновому сегменті.

Бренд Nokian належать до середнього цінового сегменту, чим і завойовує все більше прихильників в різних куточках світу. Не тільки ціна відіграє важливу роль, але і рівень якості продукції.

Шини Nokian з успіхом займають лідерські місця в незалежних тестах. Експерти, які проводили тестування, з гордістю нагородили фінський бренд відміткою "Рекомендовано". Більш того, слід зазначити, що скандинави не тільки тримають планку за якістю, на ряду з преміальними брендами, а й часом виграють по характеристикам у багатьох відомих компаній.



РУС  УКР 
Шини Диски Запис на сервіс Шинні центри Допомога та поради
×